Огънато Стъкло

interior_glass_lacobel_1420245483.jpgglass_railing_straight_1420245481.jpggass_roof2_1420245476.jpg

"Бул-Ит Глас" ООД е специализиранa в огъването на стъкла, предназначени за хладилната индустрия, мебелната индустрия, строителството и интериора. Предлага се голямо разнообразие от размери и видове разгъвки.

Фирмата разполага с линия за огъване на стъкло, с което се гарантира изпълнение на поръчките в най-кратък срок и без компормис в качеството.

За хладилната индустрия:

Богатият опит и професионализъм са утвърдили "Бул-Ит Глас" като водещ производител на огънати стъклени компоненти за хладилни витрини в България.

За повече информация относно размери и видове огъвки вижте: технически данни за огънати стъкла за хладилната индустрия.

За мебелната индустрия:

Възможна е серийна изработка на компоненти за мебелната промишленост както и на гама от стъклени мебели. Допълнително се предлагат и поръчки по каталог от специализираните в мебелното производство фирми-партньори в групата на Curvet - Victa Program Srl.

За повече информация относно размери и видове огъвки вижте: технически данни за огънати стъкла за мебелната индустрия.

За строителството и интериора:

По предварително задание могат да се разработят и изработят огънати стъкла приложими в екстериора и интериора на сгради. За стъкла с по-големи размери от 1000/2000мм се предлагат възможностите на фирмата партньор от групата Curvet – Curvet S.p.A., Таранто, Италия.