www.bulit-glass.bg> За нас

За фирма "Бул-Ит Глас" ООД

"Бул-Ит Глас” ООД е производител на закалено, ламинирано стъкло и стъклопакети. Фирмата е основана през 2000г. като българо-италианско партньорство на фирмите "Лъки Глас” ООД и "Curvet Group Holding” Spa. През 2013г., след промяна на собствеността, дружеството се превръща в изцяло българско.

"Лъки Глас” ООД е регистриран през 1995г. във Варна като производител на прави закалени стъкла в областта на автомобилната индустрия. През 1996г. дружеството развива своята дейност и технология с производството на огънати ламинирани стъкла, а от 1997г. се специализира в производството на огънати стъкла главно за хладилната и мебелната индустрия. Производството на автомобилни стъкла и огънато стъкло към днешна дата е прекратено.

Днес в "Бул-Ит Глас” работят специалисти с над 25 годишен опит в стъкловия бранш. Фирмата е производител на закалено стъкло с приложение в архитектурата от 2004г., а от 2005г. започва и специализирането й в изработката на стъклопакети за конвенционално структурно остъкляване. От 2006г. до днес имаме участие в изграждането на множество емблематични обекти из цялата страна, както и реализирани проекти в Европа, Азия и Африка.

През годините фирмата разширява продуктовата си гама с постоянни инвестиции в нови технологии и техническо оборудване. Предлагаме многобройни продукти за интериорно и екстериорно остъкляване в съответствие с европейските стандарти. Стремим се да сме стабилен партньор и работодател. Ценим, развиваме и инвестираме в екипа си, както и в човешките и професионални отношения с клиентите и доставчиците си.

Фирмата е сертифицирана по ISO9001:2015 и разполага със сертификати от лабораторни изследвания на основните си продукти: закалено стъкло и температурно заздравено стъкло, стъклопакети и ламинирано стъкло.

 


© 2023 www.bulit-glass.bg