Bulit Glass Home
Производство на конвенционални и структурни стъклопакети.
Производство на архитектурно закалено и ламинирано стъкло.
Фасадно и интериорно остъкляване.
Керамично принтиране върху стъкло за интериор и екстериор.

Важна информация

pdf icon

Указания за производство, безопасност, транспортиране, съхранение, монтаж и експлоатация на закалено стъкло.

download icon
info icon

Условия за успешно закаляване на стъкло.

Параметри и ограничения на предварителната обработка.

download icon
pdf icon

Характеристики, приложение, указания за производство, безопасност, транспортиране, съхранение, монтаж и експлоатация на ламинирано стъкло.

download icon
pdf icon

Указания за проектиране, изработка, безопасност, трайност, съхранение, монтаж и експлоатация на стъклопакети.

download icon
pdf icon

Визуално качество на стъклопакетите.

Приложение F от стандарт EN1279-1.

download icon
pdf icon

Счупване на единично стъкло и стъклопакети. Характер и вид на счупванията. Рискове и причини.

download icon
pdf icon

Основна информация, визуално качество и допустими визуални отклонения на керамично принтирано стъкло.

download icon

Продукти и услуги

Закалено и температурно заздравено стъкло
"Бул-Ит Глас" ООД предлага варианти за безопасно остъкляване чрез закалени стъкла с различни цветове и покрития. Закаленото стъкло се произвежда в съответствие със стандарт EN 12150, EN 14072, ISO 3904, ISO 1095, ISO 3254. Възможно е закаляване на стъкла с нискоемисийни покрития без ограничение по отношение на емисивитета.
прочети още...
Стъклопакети
Стъклопакетът представлява структура, при която два или повече листа стъкло, разделени един спрямо друг от суха въздушна междина, са обединени в общ херметичен стъклен модул. Стъклопакетите подобряват топлоизолационните свойства на прозорците и по този начин осезаемо намаляват разходите за отопление и охлаждане.
прочети още...
Ламинирано стъкло
Ламинираното стъкло се състои от две или повече стъкла, които са слепени помежду си с еластично и устойчиво на разкъсване фолио (EVA - Ethylene Vinyl Acetate или PVB - Polyvinyl Butyral). На практика може да се ламинират почти всички видове стъкла, а междинният слой може да бъде прозрачен, матиран или цветен. “Бул-Ит Глас” ООД предлага ламинирано  стъкло с EVA.
прочети още...
Керамично принтиране върху стъкло
Принтиране върху стъкло с керамична боя се характеризира с изключителна здравина и устойчивост. За разлика от обикновената боя, която може лесно да се надраска и при най-лек допир, керамичното покритие е практически неразрушимо, поради факта че претърпява топлинна обработка, която го прави част от самото стъкло.
прочети още...
Обработка на стъкло
“Бул-Ит Глас” ООД обработва стъкла с правилни и неправилни форми с дебелина от 4 до 19мм. Обработките включват рязане, прав кант на стъкла с правилна и неправилна форма, цифров кант на неправилни форми, пробиване и изрези на цифрово програмна машина. Важно е да се знае, че закаляване на стъкло не може да бъде постигнато без предварителна обработка на ръба.
прочети още...
Матиране на стъкло
Матирането на стъкло представлява контролирано механично нараняване на покритието на стъклото с фин специализиран пясък под желана форма или цялостно. Чрез дигитална обработка на защитно фолио се образуват различни графики, което прави този продукт едно страхотно решение за интериорен дизайн. След матиране е необходима обработка на стъклото със специализаран препарат против замърсяване.
прочети още...
EU Program
 
Фирма „БУЛ - ИТ ГЛАС" ООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ № BG-RRP-3.004-1329-C01 по проект „Технологична модернизация в предприятието”. Договорът за безвъзмездна финансова помощ е по процедура BG-RRP-3.004 „Технологична модернизация”, финансиранa по Програмата за икономическа трансформация от Националния план за възстановяване и устойчивост, съфинансиран от Европейския съюз чрез Следващо Поколение ЕС.

Общата цел на проекта е възстановяване на икономическия потенциал на фирмата от периода преди COVID пандемията и създаване на условия за растеж и развитие на фирмата.

Общата стойност на проекта е 1 400 000,00 лв., от които 700 000,00 лв. са безвъзмездно финансиране от Механизма за възстановяване и устойчивост и 700 000,00 лв. собствено съфинансиране.

Проектът стартира на 10.04.2023г. и е с продължителност 12 месеца

 
EU Program
17.07.2023
Решение за прекратяване на процедура "избор с публична покана" за определяне на изпълнител с предмет: „Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на ЦПУ линия за кантиране на стъкло (1бр.)"
Документацията може да изтеглите от тук.
EU Program
19.07.2023
Процедура "избор с публична покана" за определяне на изпълнител с предмет: "Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на ЦПУ линия за кантиране на стъкло (1бр.)".
Документацията може да изтеглите от тук.

© 2024 www.bulit-glass.bg